Galațiul este pregătit pentru Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A

15

La conferința de presă premergătoare Campionatului Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, de la Galați, au participat și primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață, Alexandru Hălăucă.   
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a spus: ”Suntem pregătiți, eu în persoană mai mult pe post de suporter al României. Sper ca băieții să câștige grupa. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, în mod special domnului Cosca, cel care a făcut ca acest Campionat să se întâmple. Colegilor din Primărie, celor de la Fundația Sportul Gălățean, cei care care administrează patinoarul, efort susținut din partea Primăriei Municipiului Galați ca acest eveniment să aibă loc.”   

Alexandru Hălăucă, secretar general FRHG a spus: ”În primul rând, vreau să remarc faptul că ultimul Campionat Mondial, care a fost la Galați, a fost în 1979. Odată cu acel Campionat Mondial s-a construit și acest patinoar. De-a lungul anilor am avut sprijin din partea Galațiului, mă refer la faptul că au crescut foarte mulți jucători de valoare care au reprezentat România, pe parcursul anilor. În discuțiile cu domnul Cosca, am zis să facem tot efortul, pentru a aduce acest Campionat Mondial la Galați, după aproape 40 de ani, să punem Galațiul pe harta lumii, am reușit, ni s-a dat spre organizare. Vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Galați, și tuturor celor care ne-au ajutat și susținut enorm pentru ca organizarea acestui Campionat Mondial să iasă bine. Sunt convins că băieții se vor dărui, vor fi foarte uniți și vom ajunge la rezultatul final pe care îl dorim cu toții.”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal