HANDBAL: CSU Danubius încheie Liga Națională cu o înfrângere pe teren propriu

4
Echipa feminină de handbal CSU Danubius s-a despărțit de proprii suporteri cu o înfrângere. Chiar dacă au jucat cu singura echipă din Liga Națională mai slab clasată, Unirea Slobozia, fetele de la Danubius au pierdut jocul cu echipa din Slobozia, scor 20 – 26. Scorul final este unul blând, după evoluția echipei gălățene din prima repriză în care au reușit să marcheze doar de cinci ori, la pauză scorul fiind 5 – 14. 
CSU a făcut o primă repriză slabă, catastrofală, în care a marcat doar de cinci ori. După ce au condus cu 2 – 0, în debutul meciului, minutul 2, au urmat 20 de minute de ineficiență ofensivă în care echipa din Slobozia a reușit un parțial 10 – 0 prin intermediul căruia s-a instalat confortabil la conducere, scor 10 – 2. ”Ghinionul” a fost spart în minutul 22 de Nataša Krnić cu o aruncare de la 7 metri, care a marcat pentru socrul 3 – 10. Până la pauză Danubius a mai reușit să marcheze de trei ori, dar echipa din Slobozia și-a menținut ritmul și a intrat la pauză cu un avans liniștitor de 9 goluri. În partea secundă lucrurile au intrat oarecum pe făgașul normal, portarul Laura Bujoiu a reușit câteva intervenții bune, atacul echipei gălățene a început să marcheze, în partea secundă ofensiva gălățeană a reușit 15 goluri, însă insuficient pentru a periclita victoria echipei din Slobozia. 
La finalul meciului a avut loc și un moment festiv portarul Daniela Goldic s-a retras din activitatea de jucătoare la ultimul meci de pe teren propriu al echipei gălățene din acest sezon. 
Pentru CSU Danubius urmează meciul din turul inaugural al Cupei, joi, 4 mai, la București, cu Rapid, după care va susține meciurile de la barajul de menținere/retrogradare în Liga Națională, 24 -27 mai, la Sfântu Gheorghe.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal