HOCHEI: România a învins Spania și a promovat în Divizia I, Grupa B

10
Și al treilea meci din ultima zi de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, s-a încheiat cu un shoot-out. După ce Australia a învins Belgia, scor 3-0, iar Serbia trecut de Islanda cu 6-0, în meciul de închidere al turneului echipa națională a României a învins, scor 6 – 0 (1 – 0, 2 – 0, 3- 0), Spania. 
Scorul a fost deschis în minutul 16.05 de Rokaly Szilard, acesta fiind și scorul primei părți. În partea secundă România a mai marcat de două ori prin Biro Otto, minutul 22.24, și Mihaly Ede, minutul 32.52. În ultima treime Mihaly Ede a punctat din nou, minutul 43.29, și a dus scorul la 4 – 0, Mihail Georgescu a mărit avansul la 5 – 0, minutul 43.45, iar tabela a fost închisă de golul lui Bors Huba, minutul 57.20. 
Conform IIHF la meciul dintre România și Spania au asistat 3.200 de spectatori, cea mai numeroasă asistență din întreg turneul de la Patinoarul ”Dunărea”. La finalul jocului cel mai bun jucător din echipa României a fost desemnat Biro Matyas. 
România: Toke Zoltan, Onodi Otto – portari; 
Linia I: Flinta Botond, Nagy Istvan, Roberto Gliga, Biro Gergo, Mihaly Ede; 
Linia a II-a: Bors Huba, Mihail Georgescu, Adrian Irimia, Biro Matyas, Biro Otto; 
Linia a III-a: Gecse Hugo, Fodor Csanad, Nicușor Lușneac, Rokaly Norbert, Rokaly Szilard; 
Linia a IV-a: Sallo Alpar, Florian Bocu, Gyorfy Tihamer, Barabas Sandor, Peter Zsolt;    
Antrenori: Martin Lacroix, Marius Trandafir, Nelu Alexe. 
Cu  12 puncte din 5 jocuri echipa națională a României a câștigat Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A și a revenit în Divizia I, Grupa B, după numai un sezon.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal