VOLEI: Arcada joacă duminică pentru câștigarea Cupei României

8

După ratarea câștigării titlului echipa masculină de volei Arcada Galați va încheia actualul sezon competițional cu un nou meci important, finala Cupei României. Duminică, 30 aprilie, începând cu ora 18.00, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț, echipa gălățeană va juca pentru câștigarea primului trofeu din istorie cu Volei Municipal Zalău, campioana en – titre a României. 
În recent încheiata ediție a Diviziei A1 cele două adversare din finală și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. Arcada a învins, scor 3 – 2, și 3 – 1, la Galați, în timp ce Volei Municipal și-a câștigat meciurile de pe teren propriu mai clar, scor 3 – 0, ultima oară joi, 27 aprilie, meci în urma căruia sălăjenii au devenit campioni. 
Până la jocul din finala Cupei Arcada și VM Zalău au trecut câte două tururi. În timp ce VM Zalău a eliminat Unirea Dej și Explorări Baia Mare, echipe ce au evoluat în grupa a doua valorică din Divizia A1, Arcada eliminat în precedentele tururi Steaua București, locul 4 la finalul sezonului Diviziei A1, și SCMU Craiova, echipă ce a încheiat pe locul doi actuala ediție a Diviziei A1. 
Sezonul trecut Arcada s-a oprit în semifinalele Cupei eliminată fiind în semifinale de Volei Municipal Zalău, echipă ce a câștigat trofeul după ce a învins în finală Explorări Baia Mare. 
Finala de la Piatra Neamț va fi arbitrată de Silvian Lungu – arbitru A1, din București, și Tudor Pop – arbitru A2, din Cluj Napoca. Meciul va începe de la ora 18.00, și va fi transmis în direct de Digi Sport. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal