Carmen Marcu a trecut de la naționala U 16 de fotbal la cea U 17 de futsal!

42
După ce a încheiat Turneul de Dezvoltare UEFA din Macedonia, cu echipa națională de fotbal sub 16 ani, Carmen Marcu a trecut la echipa națională, sub 17 ani, de futsal. Începând de luni jucătoarea ce aparține de FC Universitatea Galați, susține un stagiu de pregătire, în Harghita, la Odorheiu Secuiesc, cu echipa națională feminină de futsal sub 17 ani. 
Selecționarea lui Carmen Marcu la echipa națională sub 17 ani de futsal vine după ce la începutul anului jucătoarea de la FC Universitatea a fost una dintre remarcatele turneului, acțiunii de selecție, de la Odorheiu Secuiesc. 
Legat de futsal conducerea clubului FC Universitatea ne-a declarat că, în viitor, clubul gălățean va participa și în campionatul de futsal când va fi înființat. ”În momentul în care se va înființa o liga la futsal-fotbal în sală, feminin, ne vom înscrie, deoarece ar fi un lucru pozitiv pentru echipă. În perioada de iarnă vom avea activitate și, cu siguranță, vom dezvolta fotbalul feminin de la junioare până la echipele de senioare teren mare și futsal”, ne-a spus președintele și unul dintre antrenorii echipei Gabriel Călinescu. 
Altfel, pentru FC Universitatea următorul meci în Liga I, pe teren mare, este programat duminică, 7 mai, de la ora 10.00, pe teren propriu, stadionul ”Siderurgistul”, cu ultima clasată din serie CSM Pașcani.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal