David Asandei: ”Cu ajutorul publicului putem reuși calificarea în finală”

19
Antrenorul de la United, David Asandei, s-a declarat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, încrezător în șansele echipei gălățene de a întoarce la Galați calificarea în finala Ligii I, mai ales că pe teren propriu United a pierdut un singur joc în acest sezon: 

”Cu toții ne dorim să câștigăm meciul de marți și să duceam această semifinală în meciul trei. Jucăm acasă, de obicei acasă jucăm foarte bine. Am pierdut un singur joc pe teren propriu, cu Târgu Mureș, dar acel joc a fost pierdut nu pe un joc slab al nostru, pe fondul ratărilor. Informatica Timișoara este o echipă puternică cu foarte mulți jucători străini, doar Robert Lupu e român, restul sunt jucători străini”. 

Tehnicianul gălățean  a mai spus că mizează pe sprijinul publicului în misiunea echipei gălățene de a întoarce calificarea în finală în favoarea United:

”Putem să întoarcem această calificare, să mergem noi în finala campionatului. Nu va fi ușor, dar am încredere în echipa noastră, cum s-au pregătit băieții, cu ajutorul publicului putem reuși această calificare”.       

Marți, 9 mai, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, United va susține meciul doi al seriei din semifinale cu Informatica Timișoara. Dacă va învinge marți  Informatica, vicecampioana și deținătoarea Cupei, se va juca și meciul decisiv al seriei miercuri, 10 mai, tot la Galați.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal