David Asandei: ”Cu ajutorul publicului sperăm să câștigăm primele meciuri din finala cu Deva”

15
Luni și marți, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, echipa de futsal United Galați va juca primele două meciuri din finala Ligii I cu Autobergamo Deva. La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei a vorbit despre cele două jocuri de la Galați.   

”După meciurile cu Informatica Timișoara am avut câteva zile la dispoziție să ne revenim pentru următoarele jocuri. După cum știți în finală se joacă după sistemul trei victorii din cinci jocuri. Echipa care va câștiga trei partide din cinci va deveni campioana României și va reprezenta România în UEFA Futsal Cup. Îmi doresc foarte mult să câștigăm primele două jocuri de la Galați, pentru că ar fi un pas important pentru obținerea acestui obiectiv. Știu că nu va fi ușor, Deva are în componență cinci jucători internaționali ai echipei naționale a României, doi jucători din Portugalia, mai au un brazilian. Este o echipă foarte bună. Îl mai au și pe Ike un jucător care a jucat în Liga I din Spania foarte mulți ani. Ne așteaptă o serie foarte foarte grea, cum a fost cea cu Timișoara, și sperăm și de această dată să tranșăm cele două partide de la Galați în favoarea noastră. Vor fi jocuri foarte grele, dar  cu ajutorul publicului, sperăm în număr cât mai mare, să reușim să câștigăm cele două jocuri. Publicul a fost un factor care a motivat suplimentar în cele două jocuri cu Timișoara, iar imboldul dat de public a făcut să câștigăm”. 

Luni, 15 mai, de la ora 17.15, și marți, 16 mai, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu intrarea liberă, sunt programate să se dispute primele două meciuri ale seriei dintre United și Autobergamo Deva.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal