David Asandei: ”Nu avem probleme de lot înaintea meciurilor de la Deva”

3
David Asandei, antrenorul de la United, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre starea lotului înaintea jocurilor de la Deva din finala campionatului Ligii I. 

”Toți jucătorii sunt valizi, nu avem probleme de lot, inclusiv portarul Welington da Silva, care a avut niște probleme, am reușit să îl recuperăm, este recuperat în proporție de 95%, nu ne facem probleme, el va fi între buturile echipei noastre”.   

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, tehnicianul gălățean a declarat că acum cele două adversare din finală sunt la egalitate din punct de vedere al numărului de zile de odihnă, după ce înaintea meciurilor de la Galați hunedorenii au avut câteva jocuri în plus de odihnă.   

”Pentru meciurile de la Galați, din finala cu Deva am avut forte puțin timp la dispoziție, la trei zile după ce am jucat cu Timișoara. Nici nu au apucat să se refacă jucătorii. S-a văzut un plus de vitalitate a echipei din Deva, cred că a influențat puțin și rezultatul jocului doi de la Galați, când echipa a căzut puțin fizic. Dacă mai avem trei zile în plus cred că am fi câștigat ambele jocuri. Acum, din acest punct de vedere, suntem la egalitate”. 

Luni și marți, 22 – 23 mai, la Deva, sunt programate meciurile trei și patru din finala campionatului Ligii I. După jocurile de la Galați cele două echipe sunt la egalitate 1 – 1 scor general. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal