FOTBAL: Avântul Valea Mărului a încheiat primul sezon în Liga a III-a pe locul cinci

3
În Liga a III-a s-au disputat vineri meciurile din ultima etapă a sezonului. Din cele trei echipe gălățene care au fost angrenate în competiție doar una, Avântul Valea Mărului, avea pentru ce juca în ultima etapă, locul cinci la finalul primului sezon în Liga a III-a, cea mai bine clasată dintre echipele gălățene.    
Derby-ul pentru locul cinci a fost jucat de vălmăreni pe propriul teren, stadionul ”Prof. Costică Popovici”, cu cei de la CSM Roman, echipă aflată pe locul cinci înaintea jocului din ultima etapă. Chiar dacă oaspeții au intrat în avantaj la pauză, scor 1 – 0, vălmărenii au marcat de trei ori în partea secundă și și-au asigurat locul cinci. Cosmin Gârleanu a egalat la 15 minute după pauză, Octavian Vârlan a trecut Valea Mărului în avantaj la 15 minute de reușita lui Gârleanu, iar scorul final a fost stabilit de Ionuț Cristian în prelungirile jocului din lovitură de pedeapsă. 
Aflată la primul sezon în Liga a III-a, Avântul Valea Mărului a terminat campionatul pe locul cinci cu 43 de puncte din 28 de jocuri, 13 victorii, 4 remize, 11 înfrângeri, golaveraj 48 – 54. Clasarea pe locul cinci la finalul sezonului se datorează, în mare parte, parcursului excelent din retur în care echipa din Valea Mărului a obținut nouă victorii și trei rezultate de egalitate. 
Sporting Liești a încheiat sezonul pe locul opt cu 38 de puncte din 28 de jocuri, 11 victorii, 5 remize, 12 înfrângeri, golaveraj 40 – 38. În ultima etapă din actualul sezon Sporting Liești a remizat 0 – 0 pe teren propriu cu Olimpia Râmnicu Sărat. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosprot nu a organizat meciul de pe teren propriu cu SC Bacău și a pierdut  0 – 3. În clasamentul final din Liga a III-a Metalosport este pe locul 11 cu 30 de puncte din 28 de jocuri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal