FOTBAL Avântul Valea Mărului, singura echipă gălățeană care a punctat în etapa intermediară din Liga a III-a

2
În Liga a III-a s-au disputat la mijlocul săptămânii meciurile din etapa a 27-a. Toate cele trei echipe gălățene au jucat în deplasare, însă numai Avântul Valea Mărului s-a întors cu puncte. Revelația returului din seria I a jucat în etapa de miercuri pe terenul celor de la CSM Pașcani și s-a impus, scor 2 – 1, după ce au întors rezultatul de la pauză, 1 – 0 pentru gazde. Cele două goluri ale vălmărenilor au fost marcate de Ionuț Cristian în minutele 72 și 82. În clasamentul la zi din seria I, Liga a III-a, Avântul Valea Mărului este pe locul șapte cu 36 de puncte din 25 de jocuri, la un punct în spatele echipei de pe locul 5, Sporting Liești, 37 de puncte, 26 de jocuri. Pentru Avântul Valea Mărului urmează meciul de pe teren propriu, 13 mai, ora 18.00, cu Știința Miroslava, echipă implicată în lupta pentru promovare. 
În intermediara de miercuri Sporting Liești a jucat la Bacău, cu Sport Club. Jocul a fost câștigat de gazde, scor 3 – 2, Pentru Sporting Liești au marcat: Gabriel Preda și Eduard Dumitru. În clasament Sporting Liești este pe locul cinci cu 38 de puncte acumulate în 26 de jocuri. Pentru echipa din Liești urmează o etapă de pauză, iar următorul meci este programat în etapa a 29-a, penultima, tot la Bacău, dar cu Aerostar.   
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport a jucat la Miroslava, cu Știința, în etapa intermediară și a pierdut, scor 2 – 1, golul gălățenilor fiind marcat de Ciprian Mirel din penalty în minutul 78. Metalosport este pe locul 11 în clasament cu 26 de puncte din 25 de jocuri. Etapa viitoare Metalosport va juca pe teren propriu cu Atletico Vaslui, sâmbătă, 13 mai, ora 18.00, stadionul ”Dunărea”.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal