FOTBAL: Avântul Vânători a pierdut la Braniștea. Avans de 21 de puncte pentru SC Oțelul în fruntea Ligii a IV-a

19
În Liga a IV-a s-au disputat sâmbătă și duminică meciurile din etapa a 21-a. În jocul de deschidere al etapei, pe stadionul ”Municipal” din Tecuci, Gloria Ivești s-a impus,s cor 5 – 0, în fața celor de la CS Școlar Tecuci. Surpriza etapei cu numărul 21 s-a înregistrat la Braniștea, unde echipa locală Unirea, locul 8, a învins, scor 4 – 3, viceliderul ligii Avântul Vânători. Celelalte rezultate din etapa a 21-a: Viitorul Costache Negri – Siretul Piscu 4 – 3, Muncitorul Ghidigeni – Juventus Toflea 7 – 1, Zimbrul Slobozia Conachi – SC Oțelul 1 – 5, Quantum Club Galați – Victoria Independența 2 – 2, Bujorii Târgu Bujor – Avântul Drăgănești 0 – 3, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați, echipa din Târgu Bujor a fost exclusă din campionat. 
După etapa a 21-a SC Oțelul are avans de 21 de puncte, dar și un meci în plus, față de echipa de pe locul doi, Avântul Vânători. SC Oțelul conduce Liga a IV-a cu 63 de puncte din 21 de jocuri, în timp ce Avântul Vânători este pe locul doi cu 42 de puncte din 20 de jocuri. Podiumul este completat de Gloria Ivești cu 38 de puncte, din 20 de jocuri. 
Etapa a 22-a, din 26, este programată să se dispute în intervalul 6 – 7 mai, iar meciurile programate sunt: Avântul Drăgănești – Unirea Braniștea, Juventus Toflea – Zimbrul Slobozia Conachi, Siretul Piscu – Quantum Club Galați, Victoria Independența – CSȘ Tecuci, Viitorul Costache Negri – SC Oțelul, ordinea jocurilor față de programarea inițială fiind inversată.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal