FOTBAL: Doi reprezentanți FC Universitatea, Maria Stamate și Gabriel Călinescu, sunt în Bulgaria, împreună cu echipa națională sub 18 ani

34
foto: AFC Universitatea Galați 
După Carmen Marcu clubul de fotbal feminin al orașului, FC Universitatea, oferă o altă jucătoare echipelor naționale. În aceste zile, în Bulgaria, la Albena, Maria Stamate se află în pregătiri cu echipa națională sub 18 ani. La turneul din Bulgaria din staff-ul echipei naționale face parte și Gabriel Călinescu, antrenorul și președintele clubului gălățean.  

”În perioada 22-29 mai, am fost invitat să fac deplasarea în Albena, Bulgaria, la un turneu de dezvoltare alături de Naționala sub 18 din care face parte și Maria Stamate. Suntem mândri că dăm echipei naționale a doua jucătoare, după Carmen Marcu. Naționala sub 18 antrenata de Bugar Florin și Ghidu Diana a câștigat miercuri doua puncte cu Bulgaria în primul meci, iar sâmbătă, de la ora 11:00, vom juca cu Moldova, duminică cu Muntenegru și luni ultimul meci cu Croația. Sperăm să debuteze cu dreptul și să facă un joc foarte bun. E o jucătoare talentată care cu siguranță își va lăsa amprenta în fotbalul feminin. La sub 18 ani ca să mai fie convocat trebuie să demonstrezi și sper ca în această perioadă să aibă timp să arate ceea ce poate. Mulțumesc domnului președinte Alin Ciobanu pentru șansa oferită de a participa la un turneu de dezvoltare cu Naționala sub 18 ani”, ne-a spus Gabriel Călinescu. 

Altfel, duminică, 28 mai, FC Universitatea va juca ultimul meci din actualul sezon al Ligii I, la Bacău, cu Măgura.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal