FOTBAL: Etapa a 24-a în Liga a IV-a. SC Oțelul joacă pe ”Oțelul” cu CSȘ Tecuci

5
În Liga a IV-a sunt programate în intervalul 20 -24 mai, meciurile din etapa a 24-a. Sâmbătă, 20 mai, sunt programate două jocuri. De la ora 12.00, la Brăhășești, Juventus Toflea va primi replica celor de la Quantum Club Galați, iar de la ora 18.00, pe stadionul ”Oțelul”, Suporter Club Oțelul Galați va juca primul meci pe arena din Țiglina  cu cei de la CS Școlar Tecuci. 
Duminică, 21 mai, sunt programate alte trei jocuri: Unirea Braniștea – Zimbrul Slobozia Conachi, Avântul Vânători – Viitorul Costache Negri. În derby-ul etapei  Victoria Independența și Gloria Ivești se vor duela pentru locul trei, de altfel, cele două echipe sunt adversare și pentru un loc în semifinalele Cupei, iar miercuri, tot la Independența, vor juca manșa retur din faza sferturilor de finală a competiției KO.

Ultimul meci al etapei a 24-a se va juca miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, între Avântul Drăgănești și Muncitorul Ghidigeni. Jocul Siretul Piscu – Bujorii Târgu Bujor nu se va disputa echipa din Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a Galați 

SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 69 de puncte, golaveraj 166 – 13. Podiumul primului eșalon fotbalistic județean este completat de Avântul Vânători, 45 de puncte, 22 de jocuri, Gloria Ivești, 44 de puncte, 22 de jocuri, și Victoria Independența 42 de puncte, 23 de jocuri.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal