FOTBAL: Etapa a 24-a în Liga a IV-a. SC Oțelul a realizat scorul etapei, Victoria Independența a câștigat derby-ul cu Gloria Ivești

38
Echipele din Liga a IV-a au susținut jocurile din etapa a 24-a, din cele 26 ale sezonului. Etapa a fost deschisă sâmbătă cu victoriile 12 -0 a campionilor de la SC Oțelul cu CS Școlar Teuci și 5 – 1 a celor de la Juventus Toflea în dauna celor de la Quantum Club Galați. În jocurile de duminică, Victoria Independența a obținut a doua victorie consecutivă în fața celor de la Gloria Ivești, scor 3 – 0, înaintea returului ”sfertului” de Cupă de miercuri, tot la Independența. 
Viceliderul, Avântul Vânători, s-a impus în etapa a 24-a, scor 4 – 2, pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri, și își menține avansul de trei puncte față de echipa de pe locul trei. Unirea Braniștea s-a apropiat de locul cinci după victoria de pe teren propriu, scor 4 – 1, cu  Zimbrul Slobozia Conachi. Jocul Siretul Piscu – Bujorii Târgu Bujor a fost omologat cu scorul 3 – 0 de Comisia de Competiții AJF Galați, iar ultimul meci al etapei, Avântul Drăgănești – Muncitorul Ghidigeni, se va disputa miercuri, 24 mai. 
SC Oțelul Galați conduce Liga a IV-a Galați cu 72 de puncte din 24 de jocuri, 24 de victorii, iar podiumul clasamentului este completat de: Avântul Vânători 48 de puncte, 23 de jocuri, Victoria Independența, 45 de puncte, 24 de jocuri, Gloria Ivești, 44 de puncte, 23 de jocuri.
În etapa a 25-a, penultima, sunt programate jocurile: Victoria Independența – Avântul Drăgănești, Gloria Ivești – Siretul Piscu, CS Școlar Tecuci – Juventus Toflea, Quantum Club Galați – Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri – Unirea Braniștea, Zimbrul Slobozia Conachi – Muncitorul Ghidigeni. Campioana SC Oțelul va sta și va câștiga cu scorul 3 – 0, echipa cu care trebuia să joace, Bujorii Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a. 
       
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal