FOTBAL: Etapă intermediară în Liga a III-a. Toate cele trei echipe gălățene joacă în deplasare

4

Cu patru etape înainte de finalul sezonului în seria I din Liga a III-a este programată să se dispute a doua etapă intermediară din acest retur. Toate cele trei echipe gălățene care activează în Liga a III-a vor juca meciuri în deplasare. 
Sporting Liești va juca miercuri, 10 mai, de la ora 18.00, în etapa a 27-a, pe terenul ultimei clasate, Sport Club Bacău. Echipa din Liești este pe locul 5 în ierarhia seriei I cu 37 de puncte din 25 de jocuri, în timp ce gazdele jocului de miercuri sunt pe ultimul loc cu -22 de puncte, penalizare dictată de FRF din cauza unor probleme administrative. Pe teren echipa din Bacău a a acumulat 26 de puncte în 7 victorii și 5 remize. 
După ce au produs surpriza etapa trecută cei de la Avântul Valea Mărului vor juca în etapa intermediară de miercuri pe terenul celor de la CSM Pașcani. Vălmărenii sunt pe locul 7 în clasamentul seriei I cu 33 de puncte din 24 de jocuri. Gruparea din Pașcani este pe locul 12 în clasament cu 22 de puncte din 24 de jocuri, iar etapa trecută a remizat, scor 2 – 2, la Galați cu Metalosport. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, va avea cea mai dificilă misiune în intermediara de miercuri. Gălățenii se vor deplasa la Miroslava, județul Iași, pentru jocul cu cei de la Știința echipă implicată în lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Metalosport este pe locul 11 în clasament cu 26 de puncte din 24 de jocuri, în timp ce echipa din Miroslava este pe locul 3 cu 54 de puncte, la două puncte distanță de liderul seriei FK Miercurea Ciuc.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal