FOTBAL: Fetele de la FC Universitatea au pierdut restanța cu Selena Constanța. ”Panterele negre” au cel mai bun atac din serie

2
Echipa de fotbal feminin FC Universitatea a jucat duminică meciul cu Selena Constanța, restant din etapa a X-a din Liga I, seria I. Jocul, disputat pe stadionul ”Dunărea” a fost pierdut de FC Universitatea, scor 2 – 3, după ce la pauză echipa gălățeană conducea cu scorul 1 – 0. 
Carmen Marcu a deschis scorul în minutul 25, acesta fiind și scorul primei părți. La reluare echipa din Constanța a marcat de trei ori consecutiv în primele zece minute, decisiv pentru a câștiga jocul, chiar dacă FC Universitatea, prin Andreea Plic a marcat pentru 2 – 3.  

Pentru FC Universitatea au evoluat: Elena Dragomir – Irina Ivan, Alexandra Ivan, Elena Tutuianu, Elena Ivan – Valentina Ivan, Mădălina Sfinteș, Silvia Oană – Maria Stamate, Andreea Plic – Carmen Marcu. Au mai jucat: Roxana Ioan, Georgiana Bobocea, Andreea Surcică și Nicol Bucur. Rezerve neutilizate: Mirela Ciobotaru, Iulia Mihalea și Eugenia Gherghișan. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș
În clasament FC Universitatea este pe locul cinci cu 17 puncte din 13 jocuri, cinci victorii, două remize, șase înfrângeri, golaveraj 48 – 34. Cu cele 48 de goluri marcate în 13 jocuri FC Universitatea are cel mai bun atac din seria I, Liga I, cu două goluri mai mult decât liderul seriei Universitatea Alexandria, trei goluri mai multe decât echipe de pe locul doi FCM Viitorul Reghin.     
Sezonul Ligii I va fi încheiat de ”panterele negre” cu un joc în deplasare pe terenul ”pisicilor roșii”, la Bacău, cu Măgura, duminică, 28 mai, de la ora 11.00. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal