FOTBAL: Lascăr Schela a realizat scorul etapei a 22-a în Liga a V-a

32
În al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, s-au disputat meciurile din etapa a 22-a din cele 24 ale sezonului. Campioană matematic de câteva etape, Mălina Smârdan, a învins, pe teren propriu, în runda cu numărul 22, echipa din localitatea vecină, Voința Cișmele, scor 7 – 1. Înaintea duelului din faza sferturilor de finală din Cupa României cu Zimbrul Slobozia Conachi, Flacăra Pechea-singura echipă din Liga a V-a rămasă în competiția KO, a pierdut, scor 1 – 3, jocul de pe teren propriu cu viceliderul Unirea Hanu Conachi. 
Echipa de pe locul trei Zorile Grivița, s-a deplasat în etapa a 22-a la Tudor Vladimirescu, pentru jocul cu cei de la Inter și a pierdut, scor 5 – 1. Scorul etapei s-a înregistrat la Schela unde echipa locală ACS Lascăr a învins, scor 6 – 0, Prutul Vlădești, iar Foresta Șendreni s-a impus la limită, scor  3 – 2, pe terenul celor de la Avântul Matca. Jocul Voința Cudalbi – Avântul Jorăști a fost omologat de Comisia de Competiții cu scorul 3 – 0 pentru cei din Cudalbi, echipa din Jorăști nu mai activează în Liga a V-a. 
Mălina Smârdan este campioana actualei ediții a Ligii a V-a cu 49 de puncte din 19 jocuri, podiumul Ligii a V-a este completat de: Unirea Hanu Conachi 38 de puncte, 20 de jocuri, și Zorile Grivița 32 de puncte, 19 jocuri. 
Etapa a 23-a, penultima, programează jocurile: Unirea Hanu Conachi – Mălina Smârdan, Flacăra Pechea – Inter Tudor Vladimirescu, Zorile Grivița – Lascăr Schela, Prutul Vlădești – Avântul Matca, Foresta Șendreni – Voința Cidalbi.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal