FOTBAL: Lieștiul s-a impus în derby-ul pentru locul cinci, Metalosport a remizat cu CSM Roman, în etapa a 26-a din Liga a III-a

6
În Liga a III-a s-au disputat meciurile din etapa a 26-a, etapă în care au punctat tote cele trei echipe ce reprezintă Galațiul în seria I. La Liești, în derby-ul pentru locul 5, Sporting Liești s-a impus, scor 2 -1, în fața celor de la CSM Roman iar gruparea de pe ”Liești Arena” a luat o opțiune importantă pentru ocuparea locului cinci la finalul sezonului. Chiar dacă oaspeții au deschis scorul, în minutul 43, Ștefan Adamache a egalat în minutul 70, din lovitură de pedeapsă, iar golul lui Bogdan Crihană, din minutul 75, a adus victoria echipei din Liești. În clasamentul al zi din Liga a III-a, după victoria cu CSM Roman, Sporting Liești este pe locul cinci cu 37 de puncte, din 25 de jocuri, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul șase, CSM Roman, patru puncte de recuperat față de echipa de pe locul trei, Aerostar Bacău. În etapa a 27-a Sporting Liești se va deplasa la Bacău pentru jocul cu ultima clasată din serie Sport Club Bacău.       
Avântul Valea Mărului a jucat în etapa a 26-a pe teren propriu cu AFC Hărman, echipă ce conducea seria înaintea jocului de la Valea Mărului. Jocul a fost câștigat de vălmăreni, scor 1 – 0, marcatorul golului a fost Adrian Anastasie din lovitură de pedeapsă. În clasament Avântul Valea Mărului este pe locul 7 cu 33 de puncte din 24 de jocuri. Pentru Avântul Valea Mărului urmează jocul de la Pașcani, cu CSM. 
Pe stadionul ”Dunărea” cei de la Metalosport au primit replica vecinei de clasament CSM Pașcani. Meciul a fost încheiat la egalitate, scor 2 – 2, de cele două echipei. Metalosport a deschis scorul, prin Claudiu Zaharia în minutul 13, oaspeții au egalat și au preluat conducerea, tot oaspeții au marcat și golul de 2- 2, în proprie poartă, în prelungirile meciului. Metalosport este pe locul 11 în clasament, 26 de puncte, din 24 de jocuri, iar etapa viitoare gălățenii vor juca pe terenul echipei de pe locul trei, Știința Miroslava.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal