FOTBAL: Miercuri se dispută meciurile din semifinalele Cupei – faza județeană Galați

10
Faza județeană a Cupei României continuă la mijlocul săptămânii, miercuri, 31 mai, de la ora 18.00, cu meciurile din manșa tur a semifinalelor. Semifinalele Cupei se joacă în sistem tur – retur, iar cele patru echipe rămase în lupta pentru trofeu provin din Liga a IV-a. 
La Slobozia Conachi, echipa locală Zimbrul, ocupanta locului cinci în Liga a IV-a va primi replica celor de la Victoria Independența, echipa de pe ultima treaptă a podiumului Ligii a IV-a. În campionatul Ligii a IV-a Victoria Independența a câștigat ambele jocuri cu cei de la Slobozia Conachi. Meciul de la Independența a fost câștigat de Victoria, scor  4 – 3, iar în retur, la Slobozia Conachi, echipa din Independența s-a impus, scor  1 – 0. 
În cealaltă semifinală Suporter Club Oțelul Galați, campioana actualei ediții a Ligii a IV-a, va întâlni Unirea Braniștea, ocupanta locului șase în Liga a IV-a. SC Oțelul a câștigat ambele meciuri din Liga a IV-a cu echipa din Braniștea, 9 – 0 la Galați, și 3 – 1, la Braniștea. Meciul tur se va juca miercuri la Braniștea, iar returul peste o săptămână la Galați.  
Gloria Ivești este deținătoarea trofeului, în finala din vara anului trecut Gloria a învins cu 3-2 Fulgerul Smulți, într-un meci disputat pe stadionul ”Municipal” din Tecuci. Câștigătoarea fazei județene a Cupei va juca în primul tur național al Cupei României. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal