FOTBAL: ”Panterele negre” continuă parcursul bun din retur. Victorie 6 – 1 cu CSM Pașcani

42
Echipa feminină FC Universitatea continuă evoluțiile bune din returul Ligii I feminine. În a 12-a etapă a sezonului ”panterele negre” au învins pe teren propriu, scor 6 – 1, CSM Pașcani. Patru dintre goluri au fost marcate de Carmen Marcu, jucătoare revenită la echipă după mai multe zile de pregătire cu echipele naționale de juniori. Celelalte marcatoare au fost: Andreea Plic, sportivă ce a debutat cu gol în tricoul FC Universitatea,  și Maria Stamate.   

Antrenorii Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș au început meciul în formula: Mirela Ciobotaru – Irina Ivan, Alexandra Ivan, Elena Ivan – Silvia Oana, Georgiana Bobocea – Maria Stamate, Mădălina Sfinteș, Andreea Plic, Carmen Marcu și Andreea Surcica. Au mai intrat: Roxana Ioan, Elena Dragomir, Iulia Mihalea, Valentina Ivan și Elena Tutuianu. Rezervă neutilizată: Eugenia Gherghișan.

În urma victoriei cu echipa din Pașcani fetele de la FC Universitatea au ajuns la 14 puncte în clasamentul seriei I din Liga I, patru victorii, două remize, cinci înfrângeri, golaveraj 41 – 30. Victoria cu CSM Pașcani confirmă parcursul bun al echipei gălățene în retur. După înfrângerea cu liderul Universitatea Alexandria, din prima etapă a returului, ”panterele negre” au obținut două victorii: 6 – 1 cu CSM Pașcani, 7 – 1 la Craiova, și o remiză, scor 1 – 1, la Fălticeni, cu Armonia Dolhești. 
Până la finalul sezonului FC Universitatea mai are de disputat trei jocuri, două dintre ele pe teren propriu. Prima dată sâmbătă, 13 mai, de la ora 11.00, pe stadionul ”Dunărea”, FC Universitatea va juca cu FCM Viitorul Reghin, în penultima etapă a sezonului, iar peste o săptămână, duminică, 21 mai, FC Universitatea va juca meciul restant cu Selena Constanța, urmând ca sezonul să fie încheiat duminică, 28 mai, la Bacău, cu Măgura. 
Jocul cu Viitorul Reghin, programat inițial pentru duminică, 14 mai, se va disputa o zi mai devreme, sâmbătă, 13 mai, pentru că atacanta Carmen Marcu va pleca în Bulgaria, la un Turneu de Dezvoltare UEFA, împreună cu echipa națională sub 17 ani. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal