FOTBAL: S-au stabilit echipele din ”careul de ași” al Cupei – faza județeană Galați

10
În faza județeană a Cupei României s-au stabilit echipele din ”careul de ași”, după ce miercuri s-au disputat meciurile din manșa retur, faza sferturilor de finală. După victoria, scor 5 – 2, din tur, Zimbrul Slobozia Conahci s-a impus, scor 4 – 3, și în manșa retur cu cei de la Flacăra Pechea, singura echipă din Liga a V-a ajunsă în faza sferturilor de finală, și a obținut calificarea în semifinalele Cupei. 
Viceliderul Ligii a IV-a, Avântul Vânători, părăsește Cupa din faza sferturilor de finală după înfrângerea, scor 2 – 3, de pe teren propriu cu Unirea Braniștea. În tur cele două echipe au remizat, scor 2 – 2. În cel mai echilibrat duel din faza sferturilor de finală Victoria Independența, locul trei în Liga a IV-a a eliminat Gloria Ivești, echipa de pe locul patru în primul eșalon fotbalistic județean. După victoria de la Ivești, scor 1 – 0, Victoria Independența a câștigat și manșa retur, de pe teren propriu, scor 2 – 0.  Campioana Ligii a IV-a, SC Oțelul continuă cursa pentru un nou trofeu județean, după ce în faza sferturilor de finală a eliminat Siretul Piscu, cu dublă victorie, 3 – 1 la Piscu și 3 – 0 la Galați. 
În semifinalele fazei județene a Cupei se vor disputa meciurile: Zimbrul Slobozia Conachi – Victoria Independența, Unirea Braniștea – SC Oțelul.  Manșa tur de va juca miercuri, 31 mai, de la ora 18.00, iar returul peste o săptămână, 7 iunie, ora 18.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal