FOTBAL: SC Oțelul a câștigat derby-ul municipal din Liga a IV-a

5
Echipele angrenate în Liga a IV-a au susținut jocurile din etapa a 23-a, din cele 26. La Galați, pe stadionul ”Siderurgistul”, în derby-ul municipal din Liga a IV-a, SC Oțelul a învins, scor 5 – 0, cealaltă echipă gălățeană din primul eșalon fotbalistic județean, Quantum Club Galați.    
Dacă echipa campioană se știe de câteva etape, lupta pentru podium este încă deschisă. Viceliderul ligii, Avântul Vânători, a pierdut în etapa curentă, scor 3 – 6, jocul de la Slobozia Conachi cu Zimbrul, iar cei de la Gloria Ivești, echipa de pe locul trei, s-au apropiat la un punct de locul doi. Celelalte rezultate din etapa a 23-a: CSȘ Tecuci – Siretul Piscu 4 – 3, Muncitorul Ghidigeni – Unirea Braniștea 2 – 1, Viitorul Costache Negri – Juventus Toflea 3 – 0, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați, și Bujorii Târgu Bujor – Victoria Independența 0 -3, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați.
Prin victoria cu cei de la Quantum Club Galați echipa suporterilor a ajuns la a 23-a victorie consecutivă, 69 de puncte, golaveraj 166 – 13. Podiumul este completat de Avântul Vânători, 45 de puncte, 22 de jocuri, și Gloria Ivești, 44 de puncte, 22 de jocuri, și Victoria Independența 42 de puncte, 23 de jocuri. 
În etapa a 24-a sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești – Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea – Zimbrul Slobozia Conachi, Avântul Vânători – Viitorul Costache Negri, Juventus Toflea – Quantum Club Galați, SC Oțelul – CSȘ Tecuci, Victoria Independența – Gloria Ivești. Siretul Piscu – Bujorii Târgu Bujor nu se va disputa, echipa din Târgu Bujor nu mai face parte din Liga a IV-a.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal