FOTBAL: SC Oțelul a revenit pe stadionul ”Oțelul” cu o victorie 12 – 0

4
După ce a câștigat matematic Liga a IV-a, cu câteva etape în urmă, SC Oțelu  a mai bifat un punct din lista de obiective, revenirea pe stadionul ”Oțelul”. În etapa a 24-a din primul eșalon fotbalistic județean, echipa suporterilor a jucat primul meci pe arena din Țiglina, în compania celor de la Clubul Sportiv Școlar Tecuci. 
Jocul de revenire pe stadionul ”Oțelul” a fost un recital al celor de la SC Oțelul și s-a încheiat cu victoria, scor 12 – 0, a echipei suporterilor, după ce la pauză gruparea condusă de suporteri conducea cu scorul 5 – 0. Cristian Bahnașu  a fost cel mai bun marcator al jocului cu cinci goluri, ceilalți marcatori au fost: Alexandru Perju, Andrei Frunză, câte două goluri, iar Silviu Ilie, Petrișor Tudosă și Daniel Pavel au marcat câte un gol. 
Victoria cu echipa din Tecuci a fost a 24-a, în 24 de etape pentru SC Oțelul, golaveraj 178 goluri marcate – 13 încasate. Până la finalul sezonului Ligii a IV-a SC Oțelul mai are de jucat un singur meci, în etapa a 26-a, ultima, pe teren propriu cu cei de la Gloria Ivești, 3 – 4 iunie. Etapa viitoare, a 25-a, penultima, SC Oțelul va avea etapă de pauză, Bujorii Târgu Bujor, echipa cu care trebuia să joace echipa suporterilor nu mai activează în Liga a IV-a.

Până la meciul din ultima etapă a sezonului Ligii a IV-a SC Oțelul va juca miercuri, 24 martie, la Piscu, cu Siretul, manșa retur din faza sferturilor de finală din Cupa României – faza județeană Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal