FOTBAL: SC Oțelul a stat și și-a mărit avansul la 27 de puncte în fruntea Ligii a IV-a cu o etapă înainte de final

7
Echipele angrenate în Liga a IV-a au susținut sâmbătă și duminică meciurile din etapa a 25-a, penultima din actualul sezon. Campioana, SC Oțelul, a stat și a  câștigat cu scorul 3 – 0, Bujorii Târgu Bujor, echipa cu care trebuia să joace nu mai activează în Liga a IV-a. Surpriza etapei a 25-a s-a produs pe stadionul ”Siderurgistul” din Galați, unde Quantum Club Galați a învins, scor 6 – 2, viceliderul Avântul Vânători. 
Urmăritoarele viceliderului au profitat de pasul greși al echipei din Vânători au câștigat meciurile disputate în etapa curentă și s-au apropiat de poziția secundă a clasamentului. Victoria Independența a jucat pe teren propriu cu Avântul Drăgănești și a învins, scor 4 – 1, iar Gloria Ivești a trecut, scor 3 – 2, de Siretul Piscu, într-un meci disputat pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești. 
Într-un derby din subsolul clasamentului CS Școlar Tecuci a învins, scor 3 – 2, Juventus Toflea, iar Unirea Braniștea a învins la Costache Negri, Viitorul, scor 5 – 1, în timp ce la Slobozia Conachi, Zimbrul a remizat, scor 1 – 1, cu Muncitorul Ghidigeni. 
Chiar dacă a stat campioana matematică SC Oțelul și-a majorat avansul față de echipa de pe locul doi la 27 de puncte, profitând de înfrângerea viceliderului, Avântul Vânători, la Galați, cu Quantum Club. SC Oțelul conduce Liga a IV-a cu 75 de puncte, maximum, din 25 de jocuri, golaveraj 181 – 13. Podiumul Ligii a IV-a, cu o etapă înainte de final, este completat de: Avântul Vânători, locul 2, 48 de puncte, 24 de jocuri, Victoria Independența, locul 3, 48 de puncte, 25 de jocuri, și Gloria Ivești, locul 4, 47 de puncte, 24 de jocuri. 
În etapa a 26-a, ultima, sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi, Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea – Quantum Club Galați, Avântul Vânători – CSȘ Tecuci, SC Oțelul – Gloria Ivești, Siretul Piscu – Victoria Independența.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal