FOTBAL: Valea Mărului a învins la Vaslui, Metalosport a remizat la Roman, Lieștiul a pierdut la Bacău, în penultima etapă din Liga a III-a

20
Echipele gălățene angrenate în Liga a III-a au susținut vineri meciurile din etapa a 29-a, penultima a sezonului. Toate cele trei grupări gălățene au jucat în deplasare, iar Avântul Valea Mărului a fost ajutată, indirect, de Metalosport pentru ca nou promovata să joace în ultima etapă pe teren propriu pentru locul cinci. 
Avântul Valea Mărului, surpriza returului, a jucat ultimul meci din deplasare din acest sezon la Vaslui, pe terenul celor de la Atletico. Vălmărenii s-au impus, scor 2 – 1, marcatori Adrian Anastasie și Cosmin Gârleanu. În urma victoriei de la Vaslui echipa din Valea Mărului a urcat pe locul șase în clasamentul seriei, vălmărenii au depășit Sporting Liești, cu 40 de puncte din 27 de jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul cinci CSM Roman. Etapa viitoare, vineri, 26 mai, de la ora 18.00, în ultimul meci al sezonului Avântul Valea Mărului va juca derby-ul pentru ocuparea locului cinci cu cei de la CSM Roman, 40 de puncte, echipă aflată pe locul cinci cu același număr de puncte. 
Cei de la Metalosport au remizat în ultima deplasare din actuala ediție a Ligii a III-a, scor 1 – 1, la Roman, cu CSM, prin golul marcat de Marius Gâță în minutul 83. Prin remiza de la Roman Metalosport ajută celelalte două echipe gălățene în lupta pentru ocuparea locului cinci. În ultima etapă din acest sezon Metalosport va juca vineri, 26 mai, de la ora 18.00, pe stadionul ”Dunărea” cu SC Bacău. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a Sporting Liești a pierdut, scor 2 – 5, jocul de la Bacău cu Aerostar. Pentru echipa din Liești au marcat: Remus Sprânceană și Bogdan Crihană. În clasament Sporting Liești este pe locul șase cu 37 de puncte din 27 de jocuri. În ultima etapă, vineri, 26 mai, de la ora 18.00, pe ”Liești Arena”, Sporting Liești va juca cu Olimpia Râmnicu Sărat.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal