FOTBAL: Valea Mărului joacă cu Miroslava, meci cu implicații în lupta pentru promovare, Metalosport primește replica Vasluiului – în etapa a 28-a Liga a III-a

26
În Liga a III-a sunt programate să se dispute sâmbătă, 13 mai, meciurile din etapa a 28-a, etapă în care vor evolua două din cele trei echipe gălățene ce activează în seria I, cei de la Sporting Liești vor sta. 
La Valea Mărului, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici”, de la ora 18.00, revelația returului Avântul Valea Mărului va avea un nou meci cu implicații în lupta pentru promovarea în eșalonul superior. După ce în urmă cu o săptămână au învins și detronat din poziția de lider AFC Hărman, vălmărenii vor juca sâmbătă cu Știința Miroslava, echipă clasată pe locul trei cu 57 de puncte, la două puncte în spatele liderului. Înaintea jocului de sâmbătă Avântul Valea Mărului este pe locul șapte în clasament cu 36 de puncte din 25 de jocuri. Jocul de la Valea Mărului va fi arbitrat de Bogdan Dumitrache, iar arbitri asistenți vor fi: Ionuț Traian Neacșu și George Turcu, toți din București.    
Matelosport, cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a care va juca în această etapă, va întâlni sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 18.00, pe stadionul ”Dunărea”, vecina de clasament Atletico Vaslui. Gălățenii sunt pe locul 11 în clasament cu 26 de puncte în 25 de jocuri, în timp ce vasluienii sunt pe locul 10 cu 29 de puncte din 23 de jocuri. Jocul de p stadionul ”Dunărea” va fi arbitrat de o brigadă compusă din Nicolae Breoi, Gabriel Neagu și Bărbulescu, toți din București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal