FOTBAL: Vălmărenii au încurcat și Miroslava în lupta pentru promovare

58
După ce săptămâna trecută Avântul Valea Mărului învingea AFC Hărman și detrona echipa brașoveană din poziția de lider, vălmărenii s-au dovedit un adversar tare și pentru Știința Miroslava, o altă echipă implicată în lupta pentru promovarea în eșalonul superior. În etapa a 28-a pe stadionul ”Prof. Costică Popovici”, Avântul Valea Mărului a remixat, scor 1 – 1, cu Știința Miroslava, echipă aflată pe locul trei înaintea etapei, la două puncte în spatele liderului. Gazdele au deschis scorul în minutul 44 prin Ionuț Cristian, în timp ce echipa din Miroslava a egalat în minutul 60. 
În urma remizei cu echipa din Miroslava Avântul Valea Mărului a egalat la puncte Sporting Liești. Cele două reprezentante ale județului au câte 37 de puncte și ocupă locurile șase, Avântul Valea Mărului, cinci Sporting Liești. 
Remiza cu Miroslava continuă seria fantastică din retur pentru nou promovata din Valea Mărului. În partea a doua a sezonului vălmărenii au obținut șapte victorii (1 – 0 cu SC Bacău, 3 – 2 cu Sporting Liești, 7 – 0 cu Sportul Chiscani, 2 – 0 cu Metalosport, 1 – 0 cu Olimpia Râmnicu Sărat, 1 – 0 cu AFC Hârman, 2 – 1 cu CSM Pașcani) trei remize (1 – 1 cu Știința Miroslava, 0 – 0 cu AFC Odorheiu Secuiesc, 1 – 1 cu Olimpic Cetate Râșnov) și două înfrângeri.     
Până la finalul sezonului mai sunt de disputat două etape. Etapa viitoare vălmărenii vor juca la vaslui cu Atletico, iar primul sezon în Liga a III-a va fi încheiat de Avântul Valea Mărului pe teren propriu cu cei de la CSM Roman.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal