FOTBAL: Vineri, în Liga a III-a, se dispută ultima etapă. Valea Mărului joacă pentru ocuparea locului cinci

3
În al treilea eșalon fotbalistic sunt programate vineri, 26 mai, începând cu ora 18.00, meciurile din ultima etapă a sezonului, iar toate cele trei echipe gălățene vor juca pe teren propriu. 
La Valea Mărului, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici”, echipa locală Avântul Valea Mărului, grupare aflată la sezonul de debut în Liga a III-a, va juca cu CSM Roman. Va fi un duel direct pentru ocuparea locului cinci la finalul sezonului. Înaintea jocului de vineri vălmărenii sunt pe locul șase în clasament cu 40 de puncte în 27 de jocuri, la egalitate de puncte cu adversarii de vineri, CSM Roman, echipa clasată pe locul cinci. În tur, la Roman, echipa nemțeană s-a impus la limită, scor 4 – 3. 
Sporting Liești va încheia sezonul pe teren propriu, ”Liești Arena”, cu cei de la Olimpia Râmnicu Sărat. Gruparea din Liești este pe locul șapte în clasamentul seriei cu 37 de puncte din 27 de jocuri, iar echipa din Râmnicu Sărat este pe locul nouă cu 33 de puncte din același număr de jocuri. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, va încheia sezonul Ligii a III-a cu un joc pe stadionul ”Dunărea” în compania ultimei clasate Sport Club Bacău. Gălățenii sunt pe locul zece în clasament cu 30 de puncte în 27 de jocuri, în timp ce gruparea din Bacău este ultima clasată cu -16 puncte. SC Bacău ocupă ultima poziție din cauza penalizărilor impuse de FRF, pe teren echipa din Bacău a acumulat 32 de puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal