FUTSAL: United a câștigat la Deva și este la un pas de titlu!

6
Meciul trei din finala campionatului Ligii I de futsal, primul de la Deva, a fost câștigat de echipa gălățeană United, scor 2 – 1, după ce la pauză United a intrat în avantaj, scor 1 – 0. 

După un început echilibrat de joc United a rupt echilibrul în minutul 11 prin Andrei Crăciun, care a interceptat mingea din fața unui apărător de la Deva și a tras lângă bară lui Iancu. Imediat după marcarea golului gazdele au mutat jocul în terenul gălățenilor, însă nu au reușit să desfacă apărarea condusă de Wellington. Deva a trimis în bara transversală în finalul reprizei, pe contră Moldoveanu a irosit o importantă șansă de a marca. A doua jumătate a reprizei inaugurale a fost jucată de United în penalizare, cu 5 greșeli de echipă, sub amenințarea unei lovituri de la zece metri la fiecare a șasea greșeală.
Partea secundă a debutat cu o ocazie mare a lui Adrian Lașcu, direct din lovitură liberă șutul acestuia a fost respins cu umărul de pe lina porții de unul dintre apărătorii gazdă. Imediat echipa din Deva a beneficiat și ea de o lovitură liberă din care a reușit egalarea. Repriza secundă a semănat cu prima, Deva a atacat, iar United a replicat pe contraatac. Portarul Wellington a reușuit câteva intervenții bune, Andrei Crăciun și Constantin Burdujel au irosit câteva ocazii de a marca, iar în minutul 13 Emanuel Moldoveanu, lansat din propriul teren cu o pasă de Burdujel a trimis pe lângă portarul Vlad Iancu și a desprins United la 2 – 1. Imediat gazdele au scos portarul, antrenorul jucător Florin Ignat a preluat tricoul rezervat portarilor. Finalul meciului s-a jucat pe contre, gazdele au irosit câteva ocazii de a marca, United a replicat prin ocaziile lui Crăciun, Lașcu și Moldoveanu. În finalul meciului, la ultima fază, cu poarta adversă goală portarul de la United Wellingotn a trimis în bara porții adverse din propriul careu. 
După trei jocuri în finala campionatului Ligii I United conduce Autobergamo Deva cu scorul general 2 – 1 și mai are nevoie de o victorie pentru a câștiga, în premieră, titlul de campioană. Mâine, de la ora 18.00, tot la Deva, se va juca meciul patru al seriei. Dacă United se va impune gălățenii vor deveni campioni, iar dacă va câștiga Deva se va juca și meciul cinci, decisiv, luni, 29 mai, la Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal