FUTSAL: United joacă marți, la ”Polivalentă”, pentru cucerirea titlului​ de campioană

17
Finala Ligii I de futsal a ajuns la meciul decisiv. La egalitate, scor general 2 – 2, după câte două jocuri pe teren propriu United Galați și Autobergamo Deva vor juca marți, 30 mai, începând cu ora 19.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, meciul cinci, decisiv, al finalei campionatului Ligii I. United joacă ”finala finalei” pe teren propriu datorită clasării superioare de la finalul sezonului regulat. Echipa gălățeană a câștigat prima parte a campionatului, în timp ce echipa din Deva s-a clasat pe locul doi în campionatul regulat. 
Seria din finală a fost deschisă de United cu o victorie, scor 4 – 2, după loviturile de departajare, la Galați, însă Autobergamo Deva a egalat situația la general în meciul doi de la Galați după victoria 5 – 3. Au urmat două jocuri în Hunedoara, la Deva, iar echipa lui David Asandei s-a impus în chiar primul, scor 2 -1, și a preluat din nou conducerea, scor general 2 – 1. În meciul patru United avea nevoie de victorie pentru a câștiga titlul însă finala a fost echilibrată de Autobergamo după victoria, scor 6 – 2. 
United și Autobergamo sunt pentru a doua oară în finala campionatului Ligii I. În urmă cu șase ani, sezonul 2010 – 2011, echipa gălățeană a jucat finala cu City us Târgu Mureș, pierdută cu scorul general 0 – 2. Finala de atunci s-a jucat după sistemul – cel mai bun din trei jocuri. După ce a pierdut jocul de la Galați, scor  6 – 7, gălățenii au pierdut la Târgu Mureș, scor 2 – 8.  Echipa din Deva a jucat precedenta finală în sezonul 2013 – 2014, tot cu cei de la City us Târgu Mureș, finală câștigată cu scorul general 2 – 1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal