Iulian Apostol: ”Cei din Consiliul Local văd în proiectul Suporter Club Oțelul Galați un proiect fiabil, de anvergură”

3
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul de imagine de la SC Oțelul, Iulian Apostol, a vorbit despre suma de bani repartizată de Consiliul Local către echipa suporterilor.

”Pentru noi este o realizare. Prin prisma faptului că dacă s-au aprobat acești bani însemnă că avem ceva credibilitate, însemnă că suporterii au un cuvânt de spus în oraș. Cei din Consiliul Local văd în proiectul Suporter Club Oțelul Galați un proiect fiabil, un proiect de anvergură, de durată. Vă dați seama că acești suporteri de zeci de ani împătimiți ai sportului și ai fotbalului care au stat alături de Oțelul Galați nu pot decât să se bucure că SC Oțelul Galați a fost luat în considerare de Consiliul Local. Suma ne motivează foarte mult, ne face să avem proiecte îndrăznețe. Pentru noi este un început, nu vrem să-i dezamăgim pe cei din Consiliul Local. Nu vrem să ne oprim aici. Nu este menirea noastră de a ne ”trage” niște bani. La sfârșit vrem să le arătăm oamenilor că banii au fost alocați către un club care vrea să facă performanță, să ducă la îndeplinire ce n-am propus de la început. Știm cu toții ne-am propus să revenim în Liga I. Prin obținerea performanței să-i ”forțăm” pe cei din Consiliul Local să crească suma de la an la an, dar numai în urma performanței”.

În urma ședinței Consiliului Local Galați către SC Oțelul Galați au fost repartizați 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi). 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal