Iulian Apostol: ”Cu siguranță până la meciurile de baraj va fi totul rezolvat și vom juca pe stadionul ”Oțelul”

14
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul de imagine de la SC Oțelul, Iulian Apostol, a declarat că echipa are nevoie de câteva jocuri de adaptare la terenul de iarbă de la stadionul ”Oțelul” înaintea meciurilor de baraj:  

”Deocamdată nu știm când va fi primul meci pe stadionul Oțelul, noi încercăm în cel mai scurt timp. Sperăm în zece zile, pentru că avem și acel meci de Cupă, încercăm să avem primul meci pe stadionul ”Oțelul”. Cu siguranță, până la meciurile de baraj, va fi totul rezolvat și vom juca pe stadionul ”Oțelul”. Și echipa și antrenorii, au nevoie de minimum două jocuri pe suprafața de joc. Nu e ușor să treci de la teren sintetic la iarbă, e diferență. Adaptabilitatea nu e atât de ușoară, nu se poate face repede, necesită o săptămână – două, de adaptare trecerea la terenul de iarbă de la stadionul ”Oțelul”. 

Pentru SC Oțelul următorul meci pe teren propriu în Liga a IV-a este programat pentru 21 mai, cu cei de la CSȘ Tecuci.  Până la meciul cu echipa din Tecuci echipa suporterilor are programat miercuri, 17 mai, pe teren propriu, meci în Cupa României cu Siretul Piscu. Înaintea celor două meciuri SC Oțelul va juca sâmbătă, 13 mai, de la ora 18.00, derby-ul municipal cu cei de la Quantum Club Galați, pe stadionul ”Siderurgistul”, conform programării AJF Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal