RUGBY: RCM Galați a câștigat ”Chișinău 7s Trophy”

6
foto: RCM Galați

După ce sâmbătă a învins, și eliminat, CSU AV Arad în semifinalele grupei 5 – 8 din Divizia Națională de Seniori, rugby XV, duminică, echipa de rugby în 7 de la RCM Galați s-a deplasat în Republica Moldova, la Chișinău, unde a participat la turneul internațional ”Chișinău 7s Trophy”. La competiția din capitala Republicii Moldova au participat, alături de RCM Galați, alte trei echipe: Steaua Chișinău, Bluemarin Chișinău și Polytehnic Odessa (Ucraina).

În prima parte a turneului, grupa, RCM Galați a câștigat toate cele trei jocuri disputate. După ce în meciul de debut au învins, scor 21 – 14, Steaua Chișinău, gălățenii au trecut de Bleumarin Chișinău, scor 14 – 7, și de ucrainenii  Polytehnic Odessa cu socrul 21 – 7. În urma rezultatelor din grupă RCM Galați a jucat finala competiției de la Chișinău cu cei de la Steaua Chișinău. Finala a fost câștigată de echipa gălățeană cu scorul 21 – 12, iar RCM Galați și-a adjudecat  ”Chișinău 7s Trophy”.

La competiția din Republica Moldova din lotul echipei gălățene au făcut parte: Cristi Boboc (căpitan), Gabriel Dănăilă, Ionuț Cosmiuc, Gabriel Partenie, Ionuț Cucu, Vadim Preguza, Costel Ciobotaru, Costel Dusacovschi. Antrenorii echipei gălățene au fost; Marius Secuianu și Dorian Secuianu, iar managerul grupării gălățene a fost Mitică Trandafir. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal