RUGBY: RCM Galați s-a impus în ultimul minut la Cluj – Napoca

28

În Divizia Națională de Seniori s-au disputat, la finalul săptămânii trecute, meciurile din etapa a 12-a. Seniorii de la RCM Galați s-a deplasat în etapa cu numărul 12 la Cluj – Napoca pentru jocul cu ultima clasată, CS Mănăștur. Gălățenii s-au impus cu scorul 17 – 13, punctele victoriei fiind marcate în ultimul de joc minut prin intermediul unui eseu transformat. 
Victoria de la Cluj – Napoca este a patra pentru RCM Galați în actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori. În clasamentul ligii secunde RCM Galați este pe locul 6 cu 22 de puncte din 11 jocuri, 4 victorii – 7 înfrângeri. După actuala configurație a clasamentului RCM Galați va juca în play-out la finalul sezonului regulat, semifinala pentru stabilirea locurilor 5 – 8. Față de primul loc care asigură prezența în ”careul de ași”, locul 4 ocupat de Știința Petroșani, gălățenii au de recuperat 10 puncte. 
Pentru RCM Galați urmează ultimul joc de pe teren propriu din sezonul regulat. Sâmbătă, 7 mai, de la ora 10.00, pe stadionul ”Municipal”, RCM Galați va juca cu viceliderul CSM Bucovina Suceava. După jocul cu echipa din Suceava cei de la RCM Galați vor mai susține două jocuri până la finalul sezonului regulat, ambele în deplasare. Sâmbătă, 13 mai RCM Galați se va deplasa la Bârlad pentru jocul din ultima etapă a sezonului regulat cu cei de la RC Bârlad, iar sâmbătă, 20 mai, gălățenii se vor deplasa la Petroșani unde vor susține restanța cu cei de la Știința.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal