BOX: Cupa Dunării – Memorial ”Vasile Lehăduș” și-a desemnat câștigătorii

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile a doua zi a competiției internaționale Cupa Dunării – Memorial ”Vasile Lehăduș”, s-a mutat în Patinoarul ”Dunărea”. Ziua a doua a Memorialului a avut pe ”fight card” 12 meciuri, șapte dintre ele fiind meciuri de titlu. 
Primii care au intrat în ring au fost copii de la categoria 42 de kilograme. În primul meci al zilei Dimitri Vataman, Republica Moldova, l-a învins, la puncte, pe Robert Lamba, Centrul Olimpic de Box Brăila. A urmat un meci în limitele categoriei 48 de kilograme, iar Darius Spirea, CSM Brăila l-a învins pe Iulian Dumitrescu, CSM Ploiești. 
În meciul trei al zilei a urcat în ring primul favorit al gazdelor, Albert Irimescu, sportiv legitimat la CSM Dunărea Galați, care l-a învins, la puncte, pe Daniel Aelenei, CSM Brăila, în limitele categoriei 42 de kilograme. Apoi, Alexandru Suvache, CSM Dunărea, a trecut, la puncte, de Marian Mușat, CSM Brăila, categoria 42 de kilograme, iar Ștefan Tănasă, CSM Dunărea, l-a învins pe colegul de club Dragoș Radu, în limitele categoriei 46 de kilograme. 
Meciul șase al galei, disputat în limitele categoriei 52 de kilograme, a fost prima finală, iar sportivul de la CSM Dunărea, Gabriel Bâțu, la învins, prin decizie la puncte pe Alexandru Malinoski, Republica Moldova. Gala de la Patinoar a continuat cu două meciuri de juniori, în limitele categoriilor 46 și 48 de kilograme. Gabriel Muntianu, CSM Dunărea, l-a învins, decizie la puncte, pe Nicolai Chioroglo, Republica Moldova, iar în meciul opt al galei s-a înregistrat primul abandon. Sportivul de la CSM Dunărea, Remus Micu, a renunțat la luptă două două runde cu moldoveanul Denis Vataman.  
Aproape de finalul galei s-a urcat în categorie, iar în ring au intrat sportivii de la categoria tineret. În primul meci de la tineret Valentin Velicu, Centrul Olimpic de Box Brăila, l-a învins pe George Dumitrescu, CSM Ploiești, în limitele categoriei 60 de kilograme. A urmat un duel 100% brăilean, categoria 69 de kilograme, între Fernando Antonio, CSM Brăila, și Costel Ciobanu, Centrul Olimpic de Box Brăila, câștigător, prin decizie la puncte, a fost declarat sportivul de la Centrul Olimpic, Costel Ciobanu. În cel mai ”greu” meci al Memorialului, s-au întâlnit Andrei Drăgan, Farul Constanța, și Liviu Muntianu, Republica Moldova, în limitele categoriei 81 de kilograme, iar sportivul din Republica Moldova s-a impus prin decizie la puncte. 
Prima ediție a Memorialului s-a încheiat cu o victorie gălățeană. În limitele categoriei 52 de kilograme Robert Ioviță, CSM Dunărea – antrenor Costel Burlacu, l-a învins pe Răzvan Mihai, CSM Ploiești, decizie la puncte.   
Câștigătorii și finaliștii au fost premiați de organizatori, Fundația Sportul Gălățeam, Lehăduș Boxing, Primăria Municipiului Galați, CSM Dunărea Galați, cu diplome, cupe, echipament sportiv, dar și cu premii în bani, 500 de lei câștigătorul, 300 de lei, finalistul.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.