BOX: Sportivii de la CSM Dunărea au dominat Cupa Dunării – Memorial ”Vasile Lehăduș”

Între 16 și 17 iunie, la Galați, s-a disputat prima ediție a întrecerii internaționale Cupa Dunării – Memorial ”Vasile Lehăduș”, competiție organizată în memoria fostului pugilist gălățean Vasile Lehăduș.   

Competiția la care au participat sportivi din Galați, Constanța, Ploiești, Brăila, Iași, Slatina, Călărași, Râmnicu Vâlcea, cât și din  Republica Moldova – Regiunea Autonomă Găgăuzia, a fost dominată de sportivii de la CSM Dunărea, antrenor Costel Burlacu, trei din șapte titluri fiind câștigate de pugiliștii gălățeni. 

În finala categoriei 52 de kilograme, cadeți, Gabriel Bâțu, l-a învins, prin decizie la puncte, pe Alexandru Malinoski, Republica Moldova. Titlul categoriei 46 de kilograme, juniori, a fost câștigat de Gabriel Muntianu care l-a învins, decizie la puncte, pe Nicolai Chioroglo, Republica Moldova, iar al treilea titlu al gălățenilor a fost câștigat de Robert Ioviță, 52 de kilograme, în finala cu Răzvan Mihai, CSM Ploiești. Singura sincopă a sportivilor de la CSM Dunărea calificați în finale a fost la categoria 48 de kilograme, juniori, unde Remus Micu a abandonat în repriza a doua a meciului cu Denis Vatman, Republica Moldova. 
Celelalte titluri din cadrul Memorialului au fost câștigate de: Valentin Velicu, Centrul Olimpic de Box Brăila, în limitele categoriei 60 de kilograme, după o finală cu George Dumitrecu, CSM Ploiești, Ciobanu Costel, Centrul Olimpic de Box Brăila, categoria 69 de kilograme, după ce l-a învins pe Fernando Antonia, CSM Brăila, și Liviu Munteanu, Republica Moldova, categoria 81 de kilograme, după o finală cu Andrei Drăgan, Farul Constanța.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.