Florin Nini: ”Dacă nu aveam acele probleme cu accidentările, cu plecările de jucători, cel puțin una dintre echipe putea face un pas în față”

7
foto: Phoenix Galați

Președintele Clubului Sportiv Phoenix Galați, Florin Nini,  vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre sezonul recent încheiat de cele două echipe de seniori ale clubului. ”Dacă dăm timpul înapoi, la conferința de presă de dinaintea începerii sezonului, eu am declarat că fetele se vor lupta pentru a ocupa, cel puțin, același loc de sezon trecut, iar la băieți obiectivul este format din două opinii. Una, cea  profesionistă, în care ținem cont de investiții, de buget și poziționare în ierarhia financiară, am spus că nu avem ce căuta în primele opt echipe, și cea a noastră, a staff-ului, a jucătorilor, bazată pe ambiția noastră de autodepășire, de a ne califica în play-off. Ceea ce am judecat în urmă cu șapte luni, din punctul meu de vedere, ne face să ne dăm seama că a fost bine argumentat. Dacă nu aveam acele probleme cu accidentările, cu plecările de jucători, cel puțin una dintre echipe putea face un pas în față”. 

Cu toate impedimentele din timpul sezonului Florin Nini spune că clubul gălățean este în creștere față de sezoanele trecute. ”Suntem în parametrii propuși înainte, suntem pe un drum crescendo din punctul mai multe puncte de vedere, nu doar din punct de vedere rezultatelor, al publicului din sală și al atmosferei, cât și în ceea ce privește numărul de copii. Veți vedea în curând proiecte care țin de sectorul juvenil. Suntem unul din puținele cluburi din România care are în echipă jucători crescuți și formați în propria pepinieră”, a spus Florin Nini. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal