Florin Nini: ”Participarea în Liga Balcanică depinde și de sprijinul pe care îl vom primi de la Consiliul Local”

5
Recent Clubul Phoenix a fost invitat să participe, cu echipa masculină, în Liga Balcanică. Președintele Clubului Sportiv Phoenix Galați, Florin Nini, a declarat că participarea în Balkan International Basketball League, BIBL, depinde și de sprijinul financiar pe care autoritățile locale, Consiliul Local, îl va oferi clubului gălățean. 


”Participarea în Liga Balcanică depinde și de sprijinul pe care îl vom primi de la Consiliul Local, pentru că fără o suplimentare de buget participarea noastră în Liga Balcanică este imposibilă. Sunt costuri mari, chit că am reușit să luăm contactul și cu anumite companii interesate să ne sprijine în demersul nostru de a participa într-o competiție europeană. Nu pot decât să mă gândesc la emulația creată în oraș în preajma meciurilor din Balkan League, pentru că așa cum a văzut toată lumea publicul nostru este extraordinar”, a spus Florin Nini. 

În recent încheiata ediție a Ligii Balcanice au participat echipe din: Albania, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru și Kosovo. Deținătoarea trofeului în BIBL este Beroe Stara Zagora, Bulgaria, în finală echipa bulgară a învins KK Kumanovo, Macedonia. Prima ediție a Ligii Balcanice s-a disputat în sezonul 2008 – 2009, iar în cele nouă ediții din România au participat echipele: CSU Cuadripol Brașov, Dinamo București, Steaua Turabo București, BC Mureș Târgu Mureș, BC Timișoara și SCMU Craiova.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal