FOTBAL: AJF Galați a premiat campioanele județene la nivel juvenil. Junior, Metalosport și Luceafărul au fost laureatele

90
foto: AJF Galați/Junior Galați 
În pauza meciului cu Gloria Ivești, în care Suporter Club Oțelul a devenit și oficial campioană în Liga a IV-a Galați, Asociația Județeană​ de Fotbal Galați a premiat campioanele județene la nivel juvenil. Astfel, la categoria de vârstă sub 11 ani, juniori E, campioana județeană este Luceafărul Galați, antrenor Ionel Toniță, campioană la juniori D, sub 13 ani, câștigătoare este Metalosport Galați, antrenor Ion Basalîc, iar la categoria de vârstă sub 15 ani, juniori C, Junior Galați, antrenor Damian Băncilă, a fost premiată pentru titlu de campioană județeană.   
Altfel, două dintre cele trei echipe, Luceafărul și Junior, au susținut meciurile din faza zonală unde ambele și-au încheiat parcursul național. Cei de la Luceafărul, juniori E, au jucat turneul de zonă la Odobești, județul Vrancea. După două victorii, 3 – 2 cu Luceafărul Brăila și 7 – 1 cu CSM Focșani, Luceafărul a jucat finala zonei pierdută, scor 1 – 3, cu cei de la viitorul Constanța. Juniori Galați a jucat turneul zonal la Ovidiu, județul Constanța, unde a obținut o victorie, scor 7 – 0 cu Delta Aegyssus Tulcea și o înfrângere, scor 0 – 8 cu Viitorul Constanța. Cealaltă campioană județeană, Metalosport, juniori D, va juca, între 9 și 10 iunie, la Chiajna, cu Viitorul Constanța, 9 iunie, ora 17.00, și Razim Jurilovca – Tulcea, 10 iunie, ora 11.00, meciurile din cadrul turneului zonal.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal