FOTBAL: Duminică sunt programate o parte din restanțele Ligilor a IV-a și a V-a

18
Chiar dacă cele două ligi județene s-au încheiat din ediția 2016 – 2017 mai sunt de disputat câteva meciuri restante. În Liga a IV-a  mai sunt de disputat trei jocuri, iar unul dintre ele se va juca duminică, 11 iunie. Vicecampionii de la Avântul Vânători se vor deplasa la Drăgănești pentru jocul cu echipa locală Avântul, locul 13, penultimul, joc restant din etapa a 20-a.

Celelalte două jocuri restante se vor disputa săptămâna viitoare. Sâmbătă, 17 iunie, de la ora 12.00, Unirea Braniștea va juca pe terenul celor de la Juventus Toflea, iar duminică, 18 iunie, de la ora 12.00, la Piscu se vor duela Siretul Piscu și Zimbrul Slobozia Coanchi. Cele două jocuri au fost programate să se dispute săptămâna viitoare pentru că duminică, 11 iunie, Unirea Braniștea și Zimbrul Slobozia Conachi vor juca în finala Cupei României. Jocul Gloria Ivești – Quantum Club Galați, restant, din etapa a 20-a, nu se va juca echipa oaspete a anunțat că nu se va prezenta, iar Gloria Ivești va câștiga cu scorul 3 – 0. 

Dacă în Liga a IV-a meciurile nu prezintă prea mare miză, podiumul nu poate fi schimbat, în al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, mai sunt de disputat patru jocuri, iar în două dintre ele sunt angrenate echipe aflate în cursa pentru ultima treaptă a podiumului. Voința Cudalbi și Zorile Grivița, echipele aflate la egalitate de puncte pe locurile 3 și 4, se vor duela de la distanță pentru locul trei la finalul sezonului.

Zorile Grivița va juca pe teren propriu, duminică, de la ora 11.00, cu Voința Cișmele, iar cei de la Voința Cudalbi se vor deplasa la Tudor Vladimirescu pentru disputa cu Inter Tudor Vladimirescu. Tot duminică este programată și restanța Facăra Pechea – Prutul Vlădești, iar săptămâna viitoare, 18 iunie, campioana Mălina Smărdan are programat meci restant cu cei de la Prutul Vlădești, la Vlădești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal