FOTBAL: După ultima etapă din Liga a V-a, Mălina Smârdan – campioană, Unirea Hanu Conachi – vicecampioană, Inter Tudor Vladimirescu și Zorile Grivița, în luptă pentru locul trei

33
În Liga a V-a Galați, al doilea eșalon fotbalistic județean, s-au disputat meciurile din etapa a 24-a ultima din actuala ediție. În lupta pentru ocuparea ultimei trepte a podiumului Voința Cudalbi, locul 4 înaintea etapei, și Zorile Grivița, echipă ce ocupa locul 3 înaintea ultimei etapei, au făcut schimb de locuri după rezultatele din ultima etapă. Echipa din Cudalbi a învins, pe teren propriu, Prutul Vlădești, și a urcat pe locul trei beneficiind și de înfrângerea, scor 2 – 3, a celor de la Zorile Grivița la Matca, cu Avântul.  
Cu titlul câștigat de etape bune campioana en-titre, Mălina Smârdan, a pierdut jocul din ultima etapă, scor 1 – 0, pe terenul celor de la Inter Tudor Vladimirescu. Nici vicecampioana Unirea Hanu Conachi nu a câștigat jocul din ultima etapă remizând, scor 4 – 4, la Cișmele, cu Voința. Celelalte rezultate din etapa a 24-a: Lascăr Schela – Flacăra Pechea 4 – 0, Avântul Jorăști – Foresta Șendreni 0 – 3, rezultat omologat de comisiile AJF Galați, echipa din Jorăști nu mai activează în Liga a V-a.  
Mălina Smârdan este campioana Ligii a V-a, 52 de puncte din 21 de jocuri, golaveraj 63 – 18. Campionii mai au de jucat un meci, restant din etapa a 19-a, la Vlădești cu Prutul. Locul doi la finalul sezonului este ocupat de Unirea Hanu Conachi, 39 de puncte, 22 de jocuri, iar echipa care va încheia sezonul pe locul trei se va decide în urma jocurilor restante. Voința Cudalbi este pe locul trei cu 35 de puncte, 21 de jocuri, și mai are de jucat cu Inter Tudor Vladimirescu, joc restant din etapa a 18, iar Zorile Grivița este pe locul patru cu același număr de puncte și jocuri cu echipa din Cudalbi, plus un meci restant cu Voința Cișmele, din etapa a 18-a.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal