FOTBAL: Final de sezon în Liga a IV-a. SC Oțelul – campioană, Avântul Vânători și Victoria Independența completează podiumul

5
Echipele angrenate în Liga a IV-a au susținut meciurile din etapa a 26-a, ultima din actuala ediție. Sâmbătă, pe lângă victoria campionilor de la SC Oțelul, scor 4 – 1, cu Gloria Ivești, Avântul Vânători a învins pe teren propriu, scor 5 – 0, echipa Clubului Sportiv Școlar din Tecuci victorie prin care echipa din Vânători și-a asigurat locul doi și medaliile de argint în actuala ediție a Ligii a IV-a. În jocurile de duminică Victoria Independența s-a impus, scor 3 – 2, la Piscu, pe terenul celor de la Siretul, victorie cu care semifinalista Cupei a încheiat sezonul pe locul trei.    
Celelalte rezultate din ultima etapă: Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi 2 – 7, Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri 1 – 1, Unirea Braniștea – Quantum Club Galați 6 – 2 și Juventus Toflea – Bujorii Târgu Bujor 3 – 0, rezultat omologat de Comisiile AJF Galați, echiap din Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a. 
SC Oțelul a încheiat Liga a IV-a Galați pe primul loc cu 26 de victorii din 26 de jocuri, 78 de puncte, golaveraj 185 – 14. Ultima echipă care a câștigat Liga a IV-a Galați fără punct pierdut a fost Sporting Liești în ediția 2012 – 2013. Atunci echipa din Liești a câștigat primul eșalon fotbalistic județean cu 84 de puncte, 179 – 25 golaveraj, în ediția 2012 – 2013 în Liga a IV-a Galați au evoluat 15 echipe față de 14 în actuala ediție. 
Avântul Vânători a încheiat sezonul pe locul doi cu 51 de puncte, 25 de jocuri, echipa din Vânători mai are de disputat un joc restant cu cei de la Avântul Drăgănești, din etapa a 20-a, indiferent de rezultatul jocului restant echipa din Vânători ca încheia sezonul pe locul doi. Victoria Independența a terminat actuala ediție a Ligii a IV-a pe locul 3 cu 51 de puncte din 26 de jocuri. 
Pentru a se stabili configurația finală a clasamentului Ligii a IV-a mai sunt de disputat patru jocuri, restante din etapa a 20-a: Avântul Dărăgănești – Avântul Vânători, Juventus Toflea – Unirea Braniștea, Siretul Piscu – Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești – Quantum Club Galați.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal