FOTBAL: Final de sezon în Liga a IV-a. Zimbrul Slobozia Conachi și Unirea Braniștea se duelează de la distanță pentru locul 5

24

Din primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, mai sunt de disputat două jocuri, restante din etapa a 20-a. Cele două finaliste din Cupa României, finală disputată săptămâna trecută, Zimbrul Slobozia Conachi și Unirea Braniștea, se vor duela de la distanță pentru locul cinci la finalul sezonului în Liga a IV-a.  
Câștigătoarea Cupei României – faza județeană Galați, Zimbrul Slobozia Conachi, va juca duminică, 18 iunie, de la ora 12.00, pe stadionul ”Siretul” din Piscu, cu cei de la Siretul Piscu. ”Zimbrii” din Slobozia Conachi sunt pe locul cinci în clasamentul Ligii a IV-a cu 44 de puncte, din 25 de jocuri în timp ce echipa din Piscu ocupă locul 11 în ierarhia Ligii a IV-a cu 25 de puncte în 25 de jocuri. Jocul de duminică va fi arbitrat de Ionuț Flavius Cojocaru, la centru, Radu Dan Zărnescu și Adi Ciprian Buruiană, asistenți. Observator va fi Marian Stanciu.

În celălalt meci restant, sâmbătă, 17 iunie, de la ora 12.00, Unirea Braniștea, cealaltă echipă aflată în cursa pentru locul cinci, va juca pe stadionul ”Comunal” din Brăhășești, cu echipa locală Juventus Toflea.  Unirea Braniștea este pe locul șase înaintea jocului cu echipa din Toflea, 44 de puncte din 25 de jocuri, la egalitate cu echipa de pe locul cinci Zimbrul Slobozia Conachi. Gazdele jocului de duminică sunt pe locul 10 cu 25 de puncte din 25 de jocuri. Partida de la Brăhășești va fi arbitrată de o brigadă formată din: Marian Dinu – central, Vasile Dorel Carp și Cristian Gheorghe Sandu – asistenți, iar observator va fi Nicoleta Chirilă.   
În deschiderea celor două jocuri din liga seniorilor se vor disputa meciurile restante din Liga a IV-a juniori. La juniori Juventus Toflea este pe locul șase cu 36 de puncte, la două puncte de echipa de pe locul cinci, Quantum Club Galați. Juniorii de la Slobozia Conachi și cei de la Braniștea sunt pe locurile 9, respectiv 10, cu câte 27 de puncte, iar cei de la Piscu ocupă locul 12 cu 22 de puncte.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal