FOTBAL: Împreună pentru Oțelul!

4
sursa afiș: SC Oțelul
După o muncă intensă de un an de zile pentru Suporter Club Oțelul, club pus pe picioare de suporteri din dragoste pentru roșu, alb și albastru, a venit momentul cel mai important din scurta sa istorie. Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul unde în urmă cu șase ani vechiul club Oțelul cucerea titlul de campioană a României, echipa care își propune să ducă mai departe numele Oțelul va juca meciul decisiv de promovare în Liga a III-a, cu campioana județului Iași, Unirea Mircești. 
Pentru  atrage un număr cât mai mare de spectatori alături de echipă conducătorii clubului au decis ca jocul să se dispute în nocturnă, primul, de altfel, din istoria SC Oțelul ce se va disputa la lumina reflectoarelor. Pe lângă aprinderea instalației de nocturnă cei din conducerea clubului au decis deschiderea Tribunei a II-a a arenei din Țiglina II, intrarea spectatorilor va fi, la fel ca în precedentele jocuri, liberă, plus câteva alte surprize. Ingrediente ce nu pot fi refuzate de niciun iubitor de roșu, alb și albastru. 
Misiunea băieților pregătiți de Stelian Bordeinau este de a întoarce rezultatul din tur pentru a promova în Liga a III-a. Săptămâna trecută pe terenul din satul Iugani, comuna Mircești, ”oțelarii” au cedat la limită jocul cu campioana Iașiului, Unirea Mircești, scor  0 – 1. Rezultatul jocului tur este un alt ingredient pentru ca spectatorii să vină să ajute Oțelul să revină în fotbalul mare, să promoveze în Liga a III-a. Împreună pentru Oțelul!.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal