FOTBAL: Miercuri se decid echipele calificate în finala Cupei României – faza județeană Galați

14

Cele patru echipe rămase în competiție în Cupa României – faza județeană Galați, vor susține miercuri, 7 iunie, începând cu ora 18.00, meciurile din manșa retur a semifinalelor. Una din semifinale se va disputa la Galați, stadionul ”Oțelul”, unde Suporter Club Oțelul Galați, campioana județeană, va juca cu Unirea Braniștea, locul 6 la finalul sezonului în primul eșalon fotbalistic județean.

Pentru a se califica în finala competiției KO echipa suporterilor trebuie să întoarcă rezultatul din tur. La Braniștea, în manșa tur, Unirea Braniștea a învins SC Oțelul, scor 2 – 1, după ce echipa suporterilor a condus la pauză, scor 1 – 0. SC Oțelul a câștigat cele două jocuri cu Unirea Braniștea din Liga a IV-a, 9 – 0 la Galați și 3 – 1 la Braniștea. Jocul de pe stadionul ”Oțelul” va fi arbitrat de Bogdan Anghelinei, iar la cele două linii vor fi: Vasile Popa și Adrian Sorin Trandafir.

În cealaltă semifinală, pe terenul ”Comunal” din Independența, echipa locală Victoria Independența, locul trei la finalul recent încheiatului sezon din Liga a IV-a, va juca cu Zimbrul Slobozia Conachi, echipă ce a încheiat sezonul Ligii a IV-a pe locul cinci. Manșa tur, de la Slobozia Conachi, a fost câștigată de gazde, scor 1 – 0. Cele două jocuri din recent încheiata ediție a Ligii a IV-a au fost câștigate de Victoria Independența, 4 – 3 la Independența și 1 – 0 la Slobozia Conachi. Partida de la Independența va fi arbitrată de Bogdan Balaban, iar arbitrii asistenți vor fi: Radu Dan Zărnescu și Ionuț Cucu. 
Deținătoarea trofeului fazei județene a Cupei României este Gloria Ivești. În finala de sezonul trecut gruparea din Ivești a învins, scor 3 – 2, Fulgerul Smulți, într-un meci disputat pe stadionul ”Municipal” din Tecuci. Câștigătoarea fazei județene a Cupei va juca în primul tur național al Cupei României. Sezonul trecut Gloria Ivești s-a oprit în primul tur național al Cupei după ce a pierdut pe teren propriu, scor 1 – 4, jocul cu cei de la Atletico Vaslui.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal