FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni – campioană în Liga a IV-a juniori, CSȘ Tecuci și SC Oțelul completează podiumul

100
sursa foto: AJF Galați
Echipele angrenate în Liga a IV-a juniori A1 au susținut la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 26-a, ultima, din sezonul curent. Campioană din urmă cu câteva etape Muncitorul Ghidigeni a învins în ultima etapă, scor 1 – 0, Viitorul Costache Negri, și a fost premiată de Asociația Județeană de Fotbal Galați pentru titlul de campioană în Liga a IV-a juniori. 
Pe locul doi în Liga a IV-a juniori au încheiat cei de la Clubul Sportiv Școlar Tecuci. În ultima etapă CSȘ Tecuci a jucat pe terenul celor de la Avântul Vânători și s-a impus, scor 5 – 4. Ultima treaptă a podiumului Ligii a IV-a juniori este ocupată de Suporter Club Oțelul Galați. În ultima etapă echipa suporterilor a învins, scor 6 – 0, pe stadionul ”Siderurgistul” din Galați, Gloria Ivești. 
Celelalte rezultate din ultima etapă a sezonului Ligii a IV-a juniori: Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi 1 – 2, Unirea Braniștea – Quantum Club Galați 3 – 3,Siretul Piscu – Victoria Independența 3 – 1, Juventus Toflea – Bujorii Târgu Bujor 3 – 0, rezultat ce va fi omologat de comisiile AJF Galați, echipa din Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a (seniori și juniori).   
Muncitorul Ghidigeni a câștigat Liga a IV-a juniori cu 70 de puncte din 26 de jocuri, CSȘ Tecuci a ocupat poziția secundă cu 66 de puncte din 26 de jocuri, iar SC Oțelul a acumulat 56 de puncte în cele 26 de jocuri disputate. 
Pentru a se stabili configurația finală a clasamentului Ligii a IV-a juniori mai sunt de disputat patru jocuri, restante din etapa a 20-a: Avântul Dărăgănești – Avântul Vânători, Juventus Toflea – Unirea Braniștea, Siretul Piscu – Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești – Quantum Club Galați.   
Câștigătoarea Ligii a IV-a juniori va juca faza interjudețeană din Campionatul Juniorilor A1, sub 19 ani. Sezonul trecut Quantum Club Galați, a jucat cu campioana județului Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană și a pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2-3, după 1-0 la Galați și  1-3 la Însurăței.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal