FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni întâlnește campioana județului Brăila în prima fază a Campionatului Juniorilor A1

112
sursa foto: AJF Galați
Federația Română de Fotbal a anunțat programul după care se vor disputa meciurile din primul tur, faza interjudețeană,  al Campionatului Juniorilor A1, juniori sub 19 ani, În acestă fază a competiției vor participa câștigătoarele campionatelor Ligii a IV-a juniori județene. 
Campioana județului Galați, Muncitorul Ghidigeni, va juca pentru accederea în faza semifinală națională cu campioana județeană din Brăila, CS Făurei. În faza de accedere în semifinale se joacă sistem tur – retur. Meciul tur este programat pentru joi, 8 iunie, de la ora 17.30, la Ghidigeni, în timp ce returul se va juca sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Voința” din comuna Vișani, localitate aflată la 8 kilometri de Făurei. 
Echipa din Făurei a câștigat Liga a IV-a Brăila cu 48 de puncte în 20 de jocuri, 122 goluri marcate – 23 de goluri încasate. În tot sezonul Ligii a IV-a juniori Brăila CS Făurei a pierdut doar două jocuri. Două meciuri au pierdut și juniorii de la Muncitorul Ghidigeni în Liga a IV-a juniori, dar în 26 de jocuri. 
Sezonul trecut campioana județului Galați, Quantum Club Galați, a întâlnit tot campioana din Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană, și a pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2 – 3, după 1 – 0 la Galați și  1 – 3 la Însurăței.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal