FOTBAL: ”Oțelarii”, despre meciul decisiv de promovare în Liga a III-a

18
sursa afiș: SC Oțelul
Sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 20.00, Suporter Club Oțelul Galați va juca manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a, cu cei de la Unirea Mircești. Pentru meciul de sâmbătă, clubul, ale cărui destine sunt conduse de suporteri, s-a pregătit corespunzător. Astfel, intrarea la meciul de mâine va fi liberă, dar se va face pe baza unui tichet de acces eliberat gratuit la intrarea în stadion. Primii 500 de spectatori care vor dona minimum 10 de lei vor primi un steag în culorile echipei, iar cei care vor dona minimum 5 lei vor fi recompensați cu program de meci. Totodată lovitura de începere a meciului va fi dată de legenda roș – alb – albastră Cristi Sârghi, campion cu Oțelul în anul 2011.

Legat de jocul cu campiona județului Iași, Unirea Mircești, au vorbit în cadrul unei conferințe de presă antrenorul, Stelian Bordeianu, directorul de imagine, Iulian Apostol, și unul dintre jucătorii exponențiali, Robert Ciurea. ”Băieții sunt motivați, antrenați, știu  la ce proiect au plecat în urmă cu un an de zile. Am făcut pași importanți din punct de vedere sportiv și administrativ, urmează pasul cel mai important. Sperăm să câștigăm meciul la o diferență care să ne permită să promovăm în Liga a III-a. Jucătorii vor da totul pe teren, sunt conștienți de importanța jocului. Aștept cât mai mulți suporteri la stadion, așteptăm din partea lor să susțină echipa la bine și la greu, pentru că sunt sigur că vor fi și momente dificle. Lucrul cel mai important este să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Stelian Bordeianu.        

Directorul de imagine Iulian Apostol așteaptă un număr mare de spectatori la meci, mai ales că se va juca în nocturnă pe un stadion ce oferă condiții de prima ligă. ”În meciurile cu încărcătură maximă totdeauna diferența o face cât de mult dorești, mai ales la nivelu ăsta. Cred că sâmbătă jucătorii noștri au toate atuurile să fie nu motivați, ci super motivați. Jucăm pe un stadion de Liga I, gazon de Liga I, jucăm în nocturnă, posibil să avem și un număr foarte mare de spectatori care ne pot motiva. În momentul ăsta jucătorii sunt foarte motivați își doresc enorm de mult să ne facă bucuroși oe toți. Exact cum am spus dăruirea face diferența în meciurile cu încărcătură. Trebuie să fim chibzuiți să nu cădem în latura cealaltă”, a declarat Iulian Apostol.

Robert Ciurea așteaptă susținere din partea publicului la jocul de sâmbătă atașamentul fanilor fiind important pentru jucătorii roș – alb – albaștri. ”Simțim presiunea, așa sunt meciurile de promovare. Sperăm să facem față presiunii și să ne îndeplinim obiectivul. Dacă vom fi susținuți de un număr cât mai mare de suporteri vom avea și noi încredere mai mare. Sperăm ca publicul să fie alături de noi pe toată durata meciului, asta ne dă putere de muncă. Sper ca la final să ne bucurăm cu toții, pentru că este munca tuturor”. 


Pentru a obține promovarea în Liga a III-a Suporter Club Oțelul Galați trebuie să întoarcă rezultatul din meciul tur de la Iugani – Mircești, unde au pierdut la limită, scor 0 – 1. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal