FOTBAL: Stelian Bordeianu și Robert Ciurea, despre promovarea în Liga a III-a

39
După doar un an de activitate echipa suporterilor SC Oțelul Galați, continuatoarea morală a fostei campioane, a reușit promovarea în Liga a III-a. Gruparea condusă de suporteri a trecut în jocurile de baraj de campioana județului Iași, Unirea Mircești, cu scorul general 2 – 1. După înfrângerea, scor 0 – 1, de la Mircești, SC Oțelul a câștigat meciul retur al barajului de la Galați cu scorul 2 – 0 și a obținut dreptul de a promova în Liga a III-a. 

La finalul victoriei din meciul retur al barajului cu cei de la Mircești, extrem de bucuros, antrenorul SC Oțelul, Stelian Bordeianu, a ținut să mulțumească celor aproape 9.000 de gălățeni prezenți la meci: ”Sunt foarte bucuros că am reușit să promovăm. A fost o muncă foarte grea de un an de zile. Țin să mulțumesc suporterilor, acestui public minunat care a fost prezent și care ne-a încurajat din primul până în ultimul minut. Felicit jucătorii, felicit conducerea pentru că ne-au asigurat condițiile optime”, a spus Stelian Bordeianu.   

Golul promovării, a fost o reușită de excepție, iar marcator a fost căpitanul Robert Ciurea. Mai mult golul a fost chiar primul marcat de fundașul Robert Ciurea în actualul sezon. ”A fost o nebunie. Important este că am câștigat. Din disperarea de a câștiga am tras la poartă. Trebuia să intre odată şi odată. Ţinând cont de faptul că şi colegii mei râdeau de mine, eu n-am dat niciun gol în ediţia asta de campionat. Şi le-am zis: odată şi-odată tot trebuie să mă răzbun, şi iată că m-am răzbunat în cel mai fericit moment. A fost un an greu cu foarte multă muncă, ne doream cu toții să câștigăm, mai ales că în meciul tur am pierdut 0 – 1 și foarte mulți ne-au criticat, dar mulți ne-au și susținut. Am vrut să iasă așa cum ne-am propus de la început”, a declarat Robert Ciurea.  
Altfel, pentru județul Galați este a doua promovare consecutivă în Liga a III-a. Sezonul trecut Avântul Valea Mărului a trecut la baraj de campioana din județul Vaslui, Pajura Huși, cu scorul general 7 – 1. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal