FOTBAL: S-a stabilit calendarul Cupei. Zimbrul Slobozia Conachi debutează în tururile naționale la începutul lunii august

10
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat, în ședința desfășurată marți, 27 iunie, calendarul competițional al Cupei României, ediția 2017 – 2018. Primul tur național al Cupei este programat să se dispute miercuri, 9 august. În turul inaugural al Cupei României vor participa câștigătoarele fazelor județene ale Cupei, cât și echipele clasate în partea inferioară a clasamentului în Liga a III-a. Județul Galați va fi reprezentat în primul tur național de Zimbrul Slobozia Conachi – câștigătoarea fazei județene a Cupei României, și, teoretic, Metalosport. 
În turul secund, programat pentru 23 august, vor intra celelalte două echipe gălățene din Liga a III-a, Avântul Valea Mărului și Sporting Liești. Turul trei, în care vor intra echipele din Liga a II-a, este programat să se dispute la 13 septembrie, iar turul 4  la 4 octombrie. Câștigătoarele din turul 4 se vor califica în faza 16-imilor, în care vor putea întâlni echipe din Liga I.     
Sezonul trecut județul Galați a fost reprezentat în primul tur național al Cupei de Gloria Ivești, câștigătoarea fazei județene, iar echipa care își dispută meciurile pe stadionul ”Nicu Nour” a părăsit Cupa în primul tur după înfrângerea, scor 1 – 4, cu Atletico Vaslui. În turul secund al precedentei ediții a Cupei au intrat Sporting Liești și Metalosport. Sporting Liești a părăsit competiția în turul trei, eliminată de Aerostar Bacău, după loviturile de departajare, iar Metalosport a fost eliminată în turul 5 înainte de jocurile cu echipele din Liga I, pe teren propriu, de Luceafărul Oradea, scor 0 – 1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal